Mrzim Hodati Sama? Započnite Svoju Grupu Hodati

Mrzim Hodati Sama? Započnite Svoju Grupu Hodati

Mrzim Hodati Sama? Započnite Svoju Grupu Hodati Za razliku od tegova, trčanje, visoki intenzitet oblika fitness, hodanje je učinkovit oblik malog udarnog opterećenja, da gotovo svatko može napraviti. Bez posebne opreme ili učenje ne želite da uživate brzo hodanje. Zapravo, sve što treba je dobar par cipela.

Ako ste dovoljno sretan da živi u velikom gradu, onda najvjerojatnije će broj instaliranih klubova hodati i grupe u blizini, koji se uvijek rado prihvatiti novog člana. Međutim, u mnogim situacijama nema skupina u blizini. U ovom slučaju, moguće je razmišljati o formiranju vlastite grupe dostupnosti.

Jednostavan čin već je hodanje predstavlja niz prednosti za zdravlje, ali hodanje u grupi povlači za sobom cijeli niz novih prednosti, uključujući veću odgovornost, komunikacija, sigurnost, motivaciju. Osim toga, hodanje s drugim, uključuje element socijalizacije smanjuje dosadu i doprinosi novim datiranje.

To ne potrajati mnogo, da biste stvorili pješačku klub. Tri osnovna elementa svakog uspješnog grupa pješačke članova, strukturu i aktivnosti kao što je prikazano u nastavku:

Članovi:

Grupa, pješačka klub mora imati dva ili više članova. Međutim, privlači nove članove vaše grupe može biti prilično teško. Najbolje mjesto za početak svoje prijatelje i/ili članova obitelji. Od tamo možete početi zapošljavanje drugih sudionika.

Oglašavanje je jedan od najučinkovitijih alata za odabir na raspolaganju. Leci, brošure, razglednice i promotivni materijali mogu se koristiti za promociju nove grupe. Kvaliteta Proizvoda Logotip, Inc. to je dobar resurs za prilagođene promo-materijali i alati marke. Samo razmislite o mjestima u vašem području, koje vam mogu biti često druge ходоки (škole, crkve, sportske dvorane, bolnice, parkovi itd.)

Osim fizičkog oglašavanja, također možete promovirati svoje pješačke grupa online. Društveni mediji kao što su Facebook i Twitter su dokazali da se vrlo učinkovit marketing u društvenim medijima alata. Klasificirane kao što je craigslist također se mogu koristiti.

Struktura:Struktura:

Nakon što ste upisali dovoljan broj sudionika u svoju šetnju kluba, sljedeći korak je organizacija i struktura grupe. Prije nego što krećemo na prvoj grupi hodati, stvorio “sastanak” razreda, što omogućava svakom članu upoznati jedni s drugima. Ovaj susret dobra prilika za okupiti kontakt podatke kao što su adrese e-pošte, hitne kontakti, telefoni i sve druge relevantne podatke.

Također treba odrediti koliko je vaša grupa šetnje će raditi. To uključuje određivanje toga kada i gdje hodati, koliko daleko ići, i tako dalje, i tako dalje. Ovo je također dobro vrijeme da saznate što učiniti u dane kad vrijeme nije dozvoljavao šetnje na svježem zraku. Zapamtite da pozdravim i uzeti u obzir sve naši nude članovima grupe.

Veličina grupe hodanje također može odigrati veliku ulogu u tome, kao grupa strukturiran. Na primjer, ako vaša grupa je prilično mala u veličini, onda u šetnju zajedno kao jedna grupa može biti optimalna. Međutim, budući da grupa raste u veličini, fitnessa i ciljevima svakog pojedinog člana može se razlikovati jedni od drugih. U tom slučaju, razbijanje grupu na manje podgrupe mogu biti povoljniji.

Aktivnosti:Aktivnosti:

Sada, kada je vaša grupa hodanje je postavljeno, to je do vas zadržite ovaj zamah. Drugim riječima, držite vaš članovi grupe motiviraju na uključivanje različitih aktivnosti u grupi. Ove aktivnosti mogu uključivati:

Tjedni sastanci

Posjet dobrotvorne aktivnosti

Natjecanja i nagrade

Pojedinačne i grupne ciljeve

Grupa odjeće

Imajući svaki član vaše grupe hodanje ohrabreni i motivirani, možete dugoročno poboljšanje ispad, kao i konačan uspjeh vaše grupe.

Leave a Reply