5 Treba Imati Pribor Za Zdrave Prehrane U Pokretu

5 Treba Imati Pribor Za Zdrave Prehrane U Pokretu

5 Treba Imati Pribor Za Zdrave Prehrane U Pokretu1. Obrok Za Više Od Hladnog Torba

Jedan od najvećih problema s kojima se suočavaju oni od nas koji su ili na stroge dijete ili se samo trudi jesti zdravo je dostupnost bilo koji obrok na putu. Pa, s ISOBAG kupiti Amortizer fitness, jelo može se pripremiti i pakirani na cijeli dan. Do 4 kontejnera obrok možete spakirati u 3 Veličine obroka torbu, i do 8 kontejnera u 6 obroka u torbi.

Torbe dolaze s 2 automobilu za višekratnu upotrebu, plastične posude za čuvanje hrane, pružajući jednostavnost je uvijek čist grupirati na sljedeći dan.

Također su uključeni, koji se uklapaju u prostor bočni džepovi, zamrznu u stanju ISObricks kao gel vrećice leda, ali mnogo više izdržljiv. Postoje munje i izoliranim baterije na svakoj strani vrećice, gdje pića se mogu opustiti.

2. Klima-Kontejnera

Ove nove višekratnu upotrebu “Snack” napada posude pogodne za pakiranje mrkve ili celera i umacima, da ide s njima.

Svaki set se sastoji od dva odvojena kontejnera koji se prilažu zajedno, kontejner za mrkve ili celera, a još za дипов. Povrće i umake čuvaju svježe i cool sa čvrsto kapaka i bpa besplatno kontejneri se spriječilo gušenje.

3. Dio Tanjuri Za Jednokratnu Upotrebu3. Dio Tanjuri Za Jednokratnu Upotrebu

Istraživači su pokazali da su pravi izbor Veličina ploča može nam pomoći da jesti manje.

Više ploča može dovesti u porcije od 9% do 31% više, što znači kalorija, i samo 50 dodatnih kalorija dnevno može dovesti do 5 kg težine u godinu dana.

One za jednokratnu upotrebu dijela plate za upravljanje može spriječiti prejedanje, i bili sigurni da prave vrste i odgovarajuću količinu hrane pojede. Prehrana u pokretu, čineći ga teško kontrolirati porcije, ali ti je biorazgradiv tanjuri imaju 3 демаркирована ključevima, što ga čini lakšim za jelo u odgovarajućim količinama.

Tu su i ikone na kojima su prikazane skupine hrane za ovom dijelu ploče, što ga čini lakše napraviti zdrav izbor hrane.

4. Hrana Screensaver Za Višekratnu Upotrebu

Ove jednostavne za korištenje višekratnu upotrebu silikonskih “Prehrambena krilati” spremi rezati preostalo povrće i voće svježe, puno duže. Oni se također mogu koristiti za otvaranje konzerve ili staklenke.

U FDA klasa silikon se prostire na površini cut proizvoda, stvarajući čvrsto pečat, koji čuva zrak. Hrana krilati, ne sadrže BISFENOL-a i ftalata, te su došli u 4 preklapaju dimenzije koje odgovaraju jedni drugima, tako da oni mogu biti pakiran stan.

  1. Krastavac Инфюзр Boce VodeKrastavac Инфюзр Boce Vode

To je lako zaboraviti da izbjegnete dehidraciju, kad je u pokretu, pa čak i jednostavnije napraviti pogrešan izbor napitka. Ostati u hydrated ima brojne prednosti za zdravlje, i nedovoljna hidratacija može dovesti do različitih gubitak svijesti, kao što su umor i glavobolje.

Ne samo krastavce i увлажнит, ali i oni su puni hranjivih tvari, i kao i mnogi od nas nisu veliki ljubitelji obične vode, piti krastavac pivo vodom i to je način da izbjegnete dehidraciju.

Ovaj koristan infuser boca ima spiralu тесак uključene u poklopcu za dodavanje spirale narezati krastavac na vodu.

Leave a Reply